Fri fragt ved køb over 499,-
Levering: 3-5 dage
Tilmeld dig JAKO Club og få 10% på dit køb

Klub Login        Virksomheds Login

| JAKO Danmark |  Anker Andersens Vej 2 |  7160 Tørring |  Tlf.: 3131 9117  |  CVR: 28 38 85 35  |

JAKO SPORTSKOLLEKTION

Over 100.000 hold verden over har allerede tillid til JAKO.

Udover klassisk spilletøj som trøjer, sportsshorts og sokker, er JAKO-serien suppleret med holdlinjer. Kollektionerne repræsenterer en vigtig del af JAKO sortimentet.Tro mod vores motto ‘WE ARE TEAM’ er holdsport meget vigtigt for os. Især klubber nyder godt af JAKO Teamlines. 

Udover træningstøj kan kollektionernes toppe kombineres med jeans til fritidstøj. Herunder finder du syv unikke holdlinjer. Vælg mellem klassisk holdtøj og moderne sportstøj. Hvis du foretrækker et aktuelt udseende, kan du vælge Teamline PREMIUM. 

Kombinationen af ​​street style og klassiske holdfarver gør serien perfekt til moderne hold. Udover fodbold er de forskellige stilarter i forskellige farver og talrige størrelser også ideelle til håndbold, volleyball og atletik. 

Mænd, kvinder og børn finder det rigtige sportstøj til træning og fritid i størrelser fra 104 – 6XL. Ud over de mange farver og størrelser er sportsudstyret fra kategorien “kollektioner” yderst funktionelle. 

Med TEC CONCEPT støtter JAKO holdsportsudstyr holdene i at udvikle deres fulde potentiale. 
De forskellige funktioner som KEEP DRY eller KEEP FRESH absorberer permanent ubehagelige lugte og transporterer fugt direkte til stoffets overflade.

WE ARE TEAM

JAKO Danmark har siden 2005 påklædt medlemmer i rigtigt mange foreninger og klubber med videre. Derfor ved vi hvilke udfordringer der er, når der skal vælges beklædning til de enkelte hold.

JAKO Danmark kan tilbyde mange forskellige Team Lines i mange forskellige farver. Derfor er vi også overbeviste om, at vi har netop den eller de farver som din klub allerede gør brug af.

JAKO Danmark dækker de fleste sportsgrene og vi hjælper naturligvis til med, at få klubbens logo og evt. numre, sponsorer mv. på holdtøjet.

Vi ved af erfaring at kvalitet har en meget stor betydning for holdbarheden af holdtøjet. JAKOs sportsbeklædning er netop udviklet til at give masser af bevægelsesfrihed og have en lang holdbarhed.

Vi kan også tilbyde klubben/foreningen en Online Klubshop.

Vi har valgt JAKO Danmark

KONTAKT JAKODANMARK
…og få tøj til din forening

Udfyld nedenstående formular og vi vil hurtigst muligt kontakte dig på indsatte kontakt oplysninger
eller ring på: 3131 9117

JAKO Online shop

Du er let handle online direkte fra mobilen…

Log ind i JAKO Club

Må vi kontakte dig!

Overvejer du at købe beklædning til klubben...

Vi har beklædt klubber og foreninger siden 2005.

Vi ved af erfaring at den enkelte klub stiller sig selv nogle spørgsmål, når der skal handles nyt holdtøj ind til de enkelte klubber og foreninger. Det være sig alt fra kvalitet, holdbarhed, levering med mere.

Vi har stor erfaring med “Best practice” helt fra ordreafgivelsen til leveringen. Vi ved af erfaring, at den enkelte klub/forening ønsker en helt gnidningsfri process.

Vi er klar til at gennemgå de spørgsmål du måtte have, før du foretager dit endelige valg af sportsbeklædning, til din klub eller forening.

FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB

Meld dig ind i JAKO Club
og få 10% på dit første køb –
og Månedlige medlemstilbud
kun for medlemmer.